Ενημερωτικές συναντήσεις παρουσίασης ΜΟ.ΔΙ.Π.- Ε.Σ.Δ.Π.

 Δεδομένης της πολυνησιωτικής δομής του ΠΑ και στο πλαίσιο της ενημέρωσης των κοινοτήτων και  των 6 πανεπιστημιακών μονάδων του,  η ΜΟ.ΔΙ.Π του Πανεπιστημίου Αιγαίου οργανώνει σταδιακά τις δράσεις ενημέρωσης της πανεπιστημιακής κοινότητας με στόχο τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας του έργου και των υπηρεσιών του Ιδρύματος, σύμφωνα με το Εσωτερικό Σύστημα Διασφάλισης της Ποιότητας (Ε.Σ.Δ.Π.)  του Ιδρύματος.  

 Σε μία πρώτη φάση, οι ενημερωτικές δράσεις  αναπτύχθηκαν  προκειμένου  τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας να λάβουν γνώση των διαδικασιών πιστοποίησης των ΠΠΣ των Τμημάτων στο πλαίσιο εφαρμογής του ΕΣΔΠ του Ιδρύματος. 

 Η δράση αυτή εξελίχθηκε σε 6 διαδοχικές συναντήσεις ως εξής:

 

 Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στη Χίο ενημερωτική συνάντηση με τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας της μονάδας με θέμα «Δραστηριότητες ΜΟΔΙΠ και παρουσίαση του ΕΣΔΠ του Πανεπιστημίου Αιγαίου».

 Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στη Λήμνο ενημερωτική συνάντηση με τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας της μονάδας με θέμα «Δραστηριότητες ΜΟΔΙΠ και παρουσίαση του ΕΣΔΠ του Πανεπιστημίου Αιγαίου».

 Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη ενημερωτική συνάντηση με τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας της μονάδας με θέμα «Δραστηριότητες ΜΟΔΙΠ και παρουσίαση του ΕΣΔΠ του Πανεπιστημίου Αιγαίου».

 Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε στη Σάμο ενημερωτική συνάντηση με τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας της μονάδας με θέμα «Δραστηριότητες ΜΟΔΙΠ και παρουσίαση του ΕΣΔΠ του Πανεπιστημίου Αιγαίου».

 Την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε στη Λήμνο ενημερωτική συνάντηση με τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας της μονάδας με θέμα «Δραστηριότητες ΜΟΔΙΠ και παρουσίαση του ΕΣΔΠ του Πανεπιστημίου Αιγαίου».

 Την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019 πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο ενημερωτική συνάντηση με τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας της μονάδας με θέμα «Δραστηριότητες ΜΟΔΙΠ και παρουσίαση του ΕΣΔΠ του Πανεπιστημίου Αιγαίου».

 

 Οι συναντήσεις είχαν ως σκοπό τη διεξοδική ενημέρωση της κάθε κοινότητας σχετικά με το έργο της ΜΟ.ΔΙ.Π του Πανεπιστημίου Αιγαίου εξειδικεύοντας κυρίως στις εξελισσόμενες πιστοποιήσεις των ΠΠΣ των Τμημάτων. 

 Στις συναντήσεις συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Τμημάτων, μέλη ΔΕΠ, διοικητικό προσωπικό, φοιτητές και φοιτήτριες. Η Πρόεδρος της ΜΟ.ΔΙ.Π και Αντιπρυτάνισσα Ακαδημαϊκών υποθέσεων & Φοιτητικής Μέριμνας Καθηγήτρια Έλενα Θεοδωροπούλου αναφέρθηκε στους στόχους της ΜΟ.ΔΙ.Π, στο πλαίσιο εφαρμογής του Ε.Σ.Δ.Π. του Ιδρύματος, καθώς,  και στο πλαίσιο της διαδικασίας πιστοποίησης των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Ιδρύματος, ενώ τα μέλη του γραφείου της ΜΟ.ΔΙ.Π. έδωσαν  διευκρινίσεις και συγκεκριμένες οδηγίες. Ακολούθησε συζήτηση. 

Τύπος Υλικού: 
Ημερομηνία: 
Δευτέρα, Ιούλιος 29, 2019